Onze diensten

architecture-service
Uw bouwproject, geoptimaliseerd

Architecture & design consultancy

Vandaag de dag is bouwen meer dan enkel wat stenen metsen. Door alles wat erbij komt kijken qua energienormen en bouwmethodieken is het gemakkelijk om jezelf in dit proces te verliezen. Met advies op maat optimaliseren wij uw bouwproject. Zo kan u bij Constructerra terecht voor:

Architecture & design consultancy

Plan een vrijblijvend
consultatiegesprek

Weet je niet waar aan te beginnen? Zit je met vragen zoals;

  • Wat zijn mijn mogelijkheden?
  • Welke partijen moet ik aanspreken? Heb ik zelfs een architect nodig?
  • Wat wordt er van mij verwacht gedurende het proces?
  • Hoe vertaal ik mijn concrete wensen?

Ik begeleid je graag bij één van de grootste investeringen zodat je het maximale uit je welverdiende centen kan halen!

Twijfel je aan het eindresultaat? Loopt het niet zoals verwacht? Zwiert het kostenplaatje uit de pan? Of graag gewoon een 2de opinie? Aarzel niet om contact op te nemen.

Als opdrachtgever ben je meestal niet thuis in het technische verhaal van het bouwen. Een extra feedback-loop naar detaillering, stabiliteit, uitvoeringstechniek en eventuele bijkomende technieken (o.a. warmtepompen, zonnepanelen,etc.) kunnen mogelijke problemen in de ontwerpfase reeds aan het licht brengen om onnodige kosten zoveel mogelijk te beperken.

Vandaag zien we vaak dat het bemalingstechnische aspect vaak als vergetelheid bij uitvoering voor het eerst aan het licht komt. Gezien de strenge eisen omtrent omgevingsvergunningen zorgt dit vaak voor vergunningsproblematieken. Vermijdt dit door vanaf dag 1 je omgevingsvergunning correct aan te vragen!

Klaar voor de toekomst

Engineering & optimalisatie consultancy

Grondwater

Sinds enkele jaren groeit het bewustzijn over het belang van water binnen de maatschappij sterk. De beschikbaarheid van kwalitatief en bruikbaar water komt door klimatologische veranderingen ook steeds meer in gedrang, België blijft hier momenteel gelukkig nog even van gespaard.

Dit weerhoudt de overheid niet om reeds strengere maatregelen uit te schrijven (Richtlijn bemaling, 2019 & betreffende addenda, blue deal, …) waardoor er steeds meer komt kijken bij ondergronds bouwen. Door dergelijke knelpunten vanaf dag 1 in het ontwerpproces aan te kaarten zijn vertragingen, uitstel en vergunningsweigeringen verleden tijd! Bij ConstrucTerra kan u terecht voor:

engineering-service

Welkom bij Constructerra. Onze website gebruikt cookies om u een optimale ervaring te garanderen.